Efter att jag har gjort gratisdesigner ett tag och får in för mycket beställningar så ska jag nu istället försöka minska på det och börjar därför sälja bloggdesigner istället för småpriser. (kommer bara göra gratis till mina vänner!) Är du intresserad, ja då är det bara att läsa längre ner hur du ska göra!

endast header - jag gör en header till dig, du väljer hur den ska se ut och vad som ska vara med i den (bilder,text osv) PRIS: 40:-

bakgrund + kodning - du kanske redan har världens snyggaste header och behöver en bakgrund och kodning till?
Då är det här rätt. Det som ingår är bakgrund och kodning efter önskemål. PRIS: 40:-

Hel design - det som ingår är header, bakgrund, meny, ramar, profilbild, dropdownmeny, footer, inramade inlägg osv.
 Gör efter önskemål så säg gärna till hur du vill ha den. PRIS: 70:-

hur du gör när du ska beställa - Du skickar ett mail till Rebeccas-96@hotmail.com där det står vad du ska ha och gärna att du beskriver nogrant hur du vill att den ska se ut så blir det lättare för mig att veta vad du vill ha. Du skickar även med bilder (max 10 st!) i mailet. När det är gjort kommer jag sätta mig och göra din beställning och lägga in på testblogg. Därefter kommer du kunna se den och säga om du är nöjd eller om något ska göras om. Är du inte helt nöjd, då ändrar jag såklart på det tills du blir nöjd.

hur sker betalningen -
Jo när du har fått se din design och är nöjd med den, då sätter du in pengarna på mitt konto. Om du inte har ett eget konto kan du be dina föräldrar att sätta in där så blir det lättare för mig. Om det skulle vara problem kan du självklart skicka dom med posten också (men bara om du absolut måste). När jag har fått pengarna skickar du lösenord + användarnamn till din blogg så sätter jag in designen och därefter är allt klart och du kan ändra lösenord om du skulle vilja det!

har många exempel som jag gärna skickar
om ni vill se!


RSS 2.0